A bevásárlókosarad jelenleg még üres.
Belépés / Regisztráció Megtakarítás kalkulátor Titkok és tanácsok
Vásárlói vélemények

1) Vélemény (Orsi)- Víztakarékos zuhanyfej

Vasarloi visszajelzesek vizatakarekos termekekrolKedves történetem egy víztakarékos zuhanyfejhez kapcsolódik. Bizonytalan voltam, hogy megvásároljam-e, mert féltem tőle, hogy a szűk keresztmetszet miatt túl nagy nyomással fog jönni belőle a víz és ez kellemetlenné teszi majd a zuhanyozást. Személyesen látogattunk el az üzletbe, ahol kétségemet nem csak szavakkal oszlatta el az eladó, hanem rögvest bement az üzlet fürdőjébe, kicserélte a zuhanycsőre felszerelt hagyományos zuhanyfejet, így működés közben is meg tudtuk nézni, hogyan is jön a víz a takarékos verzióból, nem lesz-e kellemetlen a használata. A vásárlást azóta sem bántuk meg, sőt, a zuhanyozás még kellemesebb lett! Köszönjük!

2) Vélemény (Cirmike) - WC tartály nehezék

Az eddigi 8 liter helyett most 1,5-2 liter is elégségesnek bizonyult egy lehúzásnál. Vagyis negyede-ötöde a korábbi vízfelhasználásnak. Azért adtam csak 4 pontot, mert "érzés" alapján működik, vagyis húzás közben nem tudom, mennyi víz fog lefolyni. A megtakarítás nálam kb 70-80 %-os.

3) Vélemény (Ferenc) - Víztakarékos zuhanyfej

Eddig hagyományos zuhanyrózsát használtunk, és mikor ezt feltettük, nagyon érezhető volt a különbség. Nem is hasonlítottuk össze, hogy 1 perc alatt hány liter a különbség, elég volt az, hogy kb. fele annyira nyitjuk ki a csapot ugyanahhoz a vízsugárhoz. Mi 4-en vagyunk, és úgy tűnik, hogy elég gyorsan be fogja hozni az árát. :)

4) Vélemény (Tamás) - Víztakarékos perlátor

Köszönöm a gyorsan megérkező csomagot! A gyerekek miatt 2 nap késéssel tudtam csak felszerelni a fürdőszobába a 3 literes perlátort, és a 4-est a konyhába. Kipróbálás után annyira örültem a terméknek, hogy rögtön a szomszédnak is átszóltam nézze már meg az új szerzeményem! :) Az eredmény nagyon látványos. A családban van, aki figyel a víztakarékosságra, s van, aki nem. A szűkítővel legalább kevesebb vizet pazarolnak. Kiszámoltam, hogy kb. 1-2 hónap alatt bejön az amúgy is alacsony ára. Kár, hogy nem ilyet szerelnek fel minden új csap gyártásánál. Külön köszönöm a honlapon található kimerítő információkat, ami segített a választásban.

5) Vélemény (B. István) - Víztakarékos zuhanyfej

Egy kis panziót üzemeltetek, és a költségek lefaragása miatt rendeltem Önöktől zuhanyfejeket (rendelés szám: ^cenzúrázva). A vendégek nem sokat vettek észre belőle, viszont 3 hónap után érezhető a vízfogyasztás csökkenése. Az egyik zuhanyfejből viszont kilopták a porlasztó alkatrészt, és érdeklődni szeretnék, hogy külön rendelhető-e ez Önöknél?

Várjuk további véleményeiket legyen az pozitív vagy negatív!